Vlaai-bezorgd.nl

Linzen Zwarte Pruimenvlaai

De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan “normale” gistdeeg, met ertussen een laag pruimenvulling. Afgewerkt met grove suiker.

 16,75

Abrikoos-Ananas Bavaroisevlaai

Zachte gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding, een laag milde rumbavaroise waarop een laag gebonden abrikozenpulp met stukjes ananas worden aangebracht. Afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei...

 19,95

Frambozenvlaai Harde Wener Klein

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van wit...

 14,95

Bosvruchtenvlaai Harde Wener Klein

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje bosvruchten bavaroise met bovenop diverse soorten bosvruchten: oa. rode besjes, blauwe bessen en frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje...

 14,95

Appel-Victoriavlaai Klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met amandel victoria (amandelschaafsel vermengd met grove suiker) dat wordt meegebakken in de oven....

 11,75

Gemengde Fruitvlaai Klein

Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop 3 soorten fruit: gebonden kersen, halve abrikozen en ananasstukjes. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei.

 12,75

Frambozenvlaai Harde Wener Groot

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van wit...

 21,95

Bosvruchtenvlaai Harde Wener Groot

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje bosvruchten bavaroise met bovenop diverse soorten bosvruchten: oa. rode besjes, blauwe bessen en frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje...

 21,35

Vers Fruitvlaai Harde Wener Groot

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop diverse soorten vers fruit: oa. druiven, appel, perzik, meloen, kiwi, rode besjes, blauwe bessen, frambozen. De vlaai wordt...

 21,35

Gemengde Fruitlvaai Groot

Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop 3 soorten fruit: gebonden kersen, halve abrikozen en ananasstukjes. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei.

 18,75

Open Kersenvlaai Groot

Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop gebonden kersen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei.

 17,40

Open Appelschijf Groot

Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding belegd met verse appelparten en bestrooid met kaneelpoeder. Het geheel wordt in de oven gebakken.

 18,75

Kersenvlaai Feuilleté Klein

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

 12,30

Abrikozen Feuilleté Klein

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

 12,30

Abrikozenvlaai Klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd.

 10,65

Linzen Kersenvlaai Groot

De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan “normale” gistdeeg, met ertussen een laag kersenvulling. Afgewerkt met grove suiker.

 16,50

Linzen Abrikozenvlaai Groot

De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan “normale” gistdeeg, met ertussen een laag abrikozenvulling. Afgewerkt met grove suiker.

 16,50

Rijstevlaai Groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker.

 15,95

Kruisbessenvlaai Raster Groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kruisbessen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd.

 15,95

Kruimel Puddingvlaai Groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met een laag pudding en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of ‘grummele’ (dialect) vlaai genoemd.

 15,50

Kruimel Abrikozenvlaai Groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of ‘grummele’ (dialect) vlaai genoemd.

 15,75

Kruimel Kersenvlaai Groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of ‘grummele’ (dialect) vlaai genoemd.

 15,75

Kruimel Appelvlaai Groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of...

 15,75

Kersenvlaai Feuilleté Groot

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

 16,95

Kersenvlaai Raster Groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd.

 15,50

Appelvlaai Feuilleté Groot

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt...

 16,95

Abrikozenvlaai Feuilleté Groot

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

 16,95

Frambozenvlaai Feuilleté Groot

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden frambozen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

 18,40

Abrikozenvlaai Raster Groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd.

 15,50

Scroll naar boven